sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Herkuttelua

Eilen juhlimme synttäreitäni perheen ja ystävien kanssa ja ajattelin jakaa kanssanne eilisen herkkuja, kun en ole kertakaikkiaan ehtinyt/jaksanut/saanut aikaiseksi tehdä mitään käsitöitä pitkään aikaan. Aika riskillä mentiin tällä kertaa kun kaikki reseptit olivat uusia mulle. Mutta ihan hyvin taidettiin selvitä :)
Tulevalla viikolla olen menossa Kalevalanpäivän tapahtumaan pitämään Sytykeruusuja, risua ja rautalankaa -pajaa, niin jospa sen jälkeen olisi jotakin blogattavaa. Ja mä sain ihania lahjoa -myös käsintehtyjä ja paljon kauniita kukkia! Nyt pyöreitä vuosia kohti!
 
Tässä tarjoilupöytämme -
mies teki ihanan herkullisia pizzoja,
joiden kuva ei tallentunut kameraan :(
 
Porkkanakakkua

Viinereitä kahdella eri hillolla

Turkinpippuri-sitruuna marenkipiiras

Punaisella pestolla täytettyjä juustosarvia

Appelsiinisuklaatartelitteja

 

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kestovaippoja

Tänä viikonloppuna olenkin ommellut kestovaippoja!
Pari vaippaa on menossa ystävälleni, jos hän löytää mieleiset ja loput jäävätkin sitten jemmaan. Vaipat on ommeltu Kestovaippayhdistyksen Sinä osaat -kaavalla S kokoisina. Näissä vaipoissa on pul ulkopuolella ja coolmax sisäpuolella (lukuunottamatta tuota yhtä erilaista vaippaa, jossa on college ulkopuolella ja trikoo sisäpuolella - se vaatii kaverikseen joko pul-kuoren tai villahousut). Laitoin näihin irto imut sisälle. Vaipat kuivuvat nopeasti kun imut ovat irtonaisia. Kaikissa vaipoissa on Kam-neppikiinnitys ja hieman säätövaraa. Nyt jään odottamaan löytääkö ystäväni mieleiset vaipat ja mitä tuleva käyttäjä niistä sitten sanoo.
 
Tässä viikonlopun vaippasaldo


Musta tää tatuointikangas oli aika pähee

Mun makuun ihanat suloisuudet

Koiraihmiselle söpöt tassuvaipat

Vaippa vanhasta collegepuserosta ja trikoopuserosta

Tässä on mun värit - tykkään <3