torstai 27. syyskuuta 2012

Tunikoita, tunikoita...

Onpas se vaikeaa saada päivitettyä tätä blogia siihen tahtiin kun jotain tulee valmiiksi! Ehkä jopa mahdotonta!
Eilen ompelin töihin kirjastokassin ja lasten leikkeihin kauppakassin ja meijän olohuoneeseen verhot, joista tulee päivitystä myöhemmin.
Ja tuossa yhtenä päivänä alkuviikosta sain kolmannen tunikani valmiiksi. Tässä kuvia tunikoista. Olen haaveillut jo kauan aikaa tunikan tekemisestä ja nyt löysin siihen kaavan ja päätin ryhtyä toimeen.Varsinainen tunikakankaani oli tummanoranssi pellava, mutta siitä en suoraan uskaltanut tunikaa tehdä vaan päätin tehdä harjoitusversion kokeillaksi toimiiko kaava.
Ensimmäinen tunikani oli Marimekon unikkokuosinen. Kangas on ollut mulla kaapissa ainakin 12 vuotta ja nyt päätin tehdä siitä kokeilutunikan. En muista mistä kangas on mulle päätynyt mutta ainakin verhona sitä olen joskus teinivuosina käyttänyt. Nyt se sai uuden elämän tunikana. 
Kaava oli kelvollinen ja tein toisen kokeilutunikan valkoisesta pellavasta. Sitä vielä pohdin että meneekö valkoinen tunika värjäykseen vai uskaltaako sitä käyttää sellaisenaan.
Ja sitten kolmanneksi tein tunikan tumman oranssista pellavasta, josta alunperin halusinkin tunikan tehdä. Neljäs tunika on tekeillä, mutta saa nähdä koska se valmistuu...
Tällekin päivälle oli suunnitelmissa pitkä lista, mutta flunssa yrittää iskeä päälle pahemman kerran ja onkin otettava levon kannalta. Joskus kai hyvä sekin.


Kokeilutunika

Ensimmäinen pellavatunika

Ihana oranssi tunika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin! Ilahdun niistä kovasti!