maanantai 15. lokakuuta 2012

Kangashankintoja

Olen tehnyt "muutamia" hankintoja ja nyt on pakko päivittää kangashankitani tänne blogiin.
Yritän olla eksymättä mihinkään verkkokauppoihin, jotta kangasvarastoni eivät enää kasvaisi, mutta yrityksistäni huolimatta niin kuitenkin joskus tapahtuu, ja hyvien tarjousten osuessa silmiin saatan repsahtaa ostamaan kankaita.
Tuossa jonkun aikaa sitten ostin Kangashamstereilta pul-kankaita ja coolmaxia. Tuo norsukangaspalanen on mun ykkössuosikkini (joka kylläkin tuli kaupanpäällisenä, enkä tiennyt että saan sen ihanuuden itselleni - harmikseni sitä on vain pieni palanen).


Kangashamstereiden kankaat

Lastenpuoti Masusta ostin myös neljää erilaista pul-kangasta. Tuosta tatuointikankaasta tulikin Masu kankaiden suosikkini vaikka en muuten tatuoinneista pidäkkään.
 

Lastenpuoti Masun kankaat

Nyt viimeisenä nettiostoksena ostin Pehemian nettikaupasta myös pul-kankaita. Niitä oli aivan pakko saada! Tykästyin niin kovasti! Odotan jo että ehdin alkaa ompelemaan näistä!
 

Pehemian kankaat

Viikonloppuna kävimme ystäväni kanssa Tampereella Lielahden Eurokankaassa ja löysin sieltä tummansinipohjaista trikoota valkoisilla palloilla. Ja pitkän harkinnan jälkeen...olihan se ostettava. Mutta vain yhtä kangasta! Hyvä minä! Saas nähä mitä siitä syntyy. Tämä viimeisinpänä hankintana. Nyt en aio ostaa vähään aikaan kankaita - pul kankaita ainakaan :)
Visioita on kovasti. Vielä kun ehtisin edes puolet niistä toteuttaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin! Ilahdun niistä kovasti!