tiistai 30. heinäkuuta 2013

Pihalaattoja

Mulla oli kauan jo kytenyt visio. Nyt oli aika toteuttaa se. Remontista puolentoista vuoden takaa oli jäänyt kaakelinpalasia joita en antanut hävittää, koska niille syntyisi varmasti jotakin hyvää käyttöä. Ja niinhän siinä kävi. Kokeilimme ystäväni kanssa ensimmäisen erän pihalaattoja visioni mukaan. Teimme muotin yhdelletoista 40x40 laatalle. Sitten teimme myllyllä betonia ja valoimme laatat. Laattoihin upotimme vasaralla pieniksi paloiteltuja kaakelinpalasia. Ajatus oli toimiva, käytännössä opimme monta seikkaa, jotka kannattaa tehdä toisin ensi kerralla. Seuraavalla kerralla teen laatan kerrallaan valmiiksi, päälle betonia jossa ei ole sepeliä, sementtiä enemmän ja betoni saa olla aika löysää jotta laatanpalaset saa upotettua riittävän syvälle. Mutta näistä minä tykkään. Mitäs te tykkäätte?


 
Ja rouva nauttii auringosta!

4 kommenttia:

 1. Kiva idea ja ihanan viitseliästä, mullakin lojuu noita rakennusaikaisia kaakeleita ja muuta materiaalia odottelemassa jaksamista! =D
  Ideoita on pää täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sattu sellanen sopiva hetki ja seura niin tartuin tuumasta toimeen. Kerrankin. Se on sitten eri asia koska ehtii tekemään seuraavan erän. :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin! Ilahdun niistä kovasti!