sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pilkkuja ja väriä puseroon

Tänään mietin tuossa, että jäänkö sohvalle makaamaan kun on vähän flunssainen olo vai ompelisinko sittenkin itselleni paidan. Päätin ommella ja niin syntyi raglanhihainen paita. Tämä on tehty Jokatyypin kaavakirjan raglanhihaisen paidan kaavalla. Kaavamuutoksia en tehnyt, helmaa taisin karvan verran pidentää. Hihoista otin sentin sisään ja lisäsin resorit kaulaan, hihoihin ja helmaan. Tästä tuli tällainen iloinen työpaita päivien piristykseksi! Pilkkukangas on tummansinistä vaikka saattaakin kuvassa näyttää mustalta ja oranssi on aika herkullista oranssia. Pohdin vielä, että pitäisikö hiharesorit sittenkin vaihtaa oransseihin vai antaa olla siniset. Mitä mieltä olette?

5 kommenttia:

 1. Aaaaivan IHANA!!! Mäkin haluun tälläsen! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniit sanasi lämmittivät! Nyt ei muuta kun rupeet ompelemaan. Tää on niin ihanan helppo ommellakkin!

   Poista
 2. Marika! Luin blogisi kertaalleen läpi yhdeltä istumalta, niin paljon koukuttavaa katseltavaa ja ihasteltavaa täältä löytyy! Olet tosi taitava. Janoan itse hurjasti sitä, että saan priorisoitua ajankulun sellaiseksi, että ehtisin itsekin tehdä sitä sun tätä kivaa, mitä oon ideoinut. Jatka samaan malliin. Ja mun mielestä siniset resorit on pop. Sasa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sasa! Priorisointiahan se vaatii ja sitä ettei ole kamalan moneen suuntaan rautoja tulessa, koska aikaahan nää vaatii. Mutta hirmusesti saa ite virtaa kun saa jotakin kivaa tehtyä! Mullakin on sata ideaa koko ajan, mutta vain murto-osan niistä ehtii toteuttaa. Onneksi edes sen! Toivottavasti saat ajan ja paikan toteuttaa ideoitasi, aloita niistä helpoimmista ja nopeimmista!

   Poista
 3. Hirmu ihana ja pirtsakka. Mä tein kans joku hetki sitten samalla kaavalla musta valko raitapaidan ja tykkäsin kovasti.

  -Miia

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin! Ilahdun niistä kovasti!