lauantai 5. tammikuuta 2013

Resorifarkut

Hyvää alkanutta vuotta kaikille blogiini eksyville!

Nyt on viikko sairastettu sitkeää flunssaa, kovasti olisi mieli tehnyt ommella, mutta ei ole kunto antanut periksi. Vaan tänään päätin yrittää jo jotakin tehdä. Olen jo pidemmän tovin haaveillut resorillisista farkuista ja koska joulun tienoilla mun työhousut hajosivat lopullisesti niin päätin yrittää ommella tilalle toiset.
Kaivelin farkkulaatikkoani ja löysin sieltä Espritin farkut. Ne olivat mulle aavistuksen isot, mutta kuitenkin suht kelvollisen kokoiset, joita en kuitenkaan sellaisenaan tulisi käyttäneeksi. Päätin ottaa ne kohteekseni ja leikkasin vyötäröltä suikaleen pois ja lahkeista myös. Ompelin vyötärölle korkean resorin ja resorit myös lahkeisiin. Ihan näin helppoa se ei kuitenkaan ollut kun saattaisi kuulostaa, saumurin kanssa emme meinanneet päästä yhteisymmärrykseen, kun oli liian monta kerrosta päällekkäin. Tein sitten vyötäröompeleen toisin kuin olin ajatellut ja ihan hyvä tuli. Näistä pöksyistä minä tykkään! Mitäs te sanotte?
 
Resori kaksinkerroin taitettuna edestä
Resori kaksinkerroin taitettuna takaa

Miltäs...
...näyttää?
Resori enemmän taitettuna takaa
Resori enemmän taitettuna edestä
Vyötäröresori aukinaisena edestä
Vyötäröresori aukinaisena takaa


Miltäs tämä yhdistelmä näyttää?4 kommenttia:

  1. Waude, näistä tuli tosi hienot. Toteutuslistalle ehdottomasti!

    VastaaPoista
  2. Tosi upeat on! Itse olen myös haaveillut resorilahkeisista farkuista. Alkaa tylsistyttämään nuo samat ja vanhat. Uusien ostolta voisi välttyä vaikkapa näin! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköiset ja yhdistelmä paidan kanssa on loistava. Täytyy varmaan itsekin kokeilla kun lahkeet aina liian pitkiä niin näin ei mene kantapään alle.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin! Ilahdun niistä kovasti!